The Perks Of Being A Wallflower (2012)


Чарли е едно ужасно талантливо момче, преминало през много трудности. Той е първа година в гимназията. Без приятели, с които да споделя, момчето трябва да се справя с проблемите и болестта си съвсем сам. Той пише писма до непознати, в които разказва за себе си и всичко, което му се случва. Един ден обаче Чарли се запознава с Патрик и Сам. Това преобръща живота му. От плахо момче, което гледа отстрани училищните танци и никога не е ходило на среща, той се превръща в млад мъж, готов да защити приятелите си. Човек, който поставя щастието на другите пред своето собствено.

 Това е един страхотен филм, създаден по едноименния роман на Стивън Чбоски. Той открива пред очите на зрителя както хубавите, така и лошите страни на това да бъдеш момчето/момичето, което стои и наблюдава останалите без никакви предразсъдъци. Показва колко важно е да си честен с хората, на които държиш. Освен това, филмът разкрива значението на подкрепата и разбирането, от които всеки човек се нуждае, когато трябва да се справи с един от многото трудни моменти, поднесени му от живота.
„Предимствата да бъдеш аутсайдер“ ще Ви накара да плачете, но и да се смеете. Ще преживеете всеки миг с героите и ще научите, че няма нищо лощо, в това, да бъдеш различен. А когато филмът свърши ще искате още.

Comments

  1. Наистина хубав филм, благодаря за новия пост.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts