She was pretty (2015)


Казват, че хората се водят от желанията си. Но какво е човек без мечти? Човек, който не мечтае не би могъл да постигне нищо. Затова, каквото и да се случва трябва да се борим за мечтите си. Независимо какво мислят другите, не трябва да се отказваме от тях, докато не сме дали всичко от себе си, в опити да ги постигнем. Както се казва: „Нищо не е свършило до самия край.“
Ким Хье Джин е зряла жена, живееща с най-добрата си приятелка- Мин Ха Ри. Заради външния си вид – непокорна къдрава коса и луничаво лице, Хье Джин бива подценявана от всички и отдавна е забравила за някогашните си мечти. Един ден, най-добрият ѝ приятел от детството - Чи Сонг Джун - се свързва с нея и двамата си уговарят среща. Уплашена, че няма да отговори на очакванията, които някогашното пълно момче ще има за първата си любов, Хие Джин моли Ха Ри да се представи за нея, без да подозира каква беда ще си навлече с това. Междувременно, благодарение на голямата си упоритост, Хье Джин започва работа в голяма компания, която издава и едно от най-популярните списания в Южна Корея. След като бива временно преместена в редакторския отдел, главната героиня се запознава с много нови хора, включително и леко лудия на пръв поглед репортер Ким Шин Хьок, който постоянно си прави шеги с нея. Там, тя научава много нови неща, сред които е и колко трудно може да бъде работата ти, когато новият ти шеф е старият ти приятел от детството, а той дори не подозира.
Мина много време откакто за последен път гледах корейска драма. Един ден, моя приятелка ми разказа за „Тя бе красавица“. Докато я слушах, колко въодушевено говори за различните персонажи в сериала, си помислих, че това ще е нещо, което ще си заслужава отделеното време. Не след дълго си изтелгих първия епизод. След като го завърших започнах втория, после третия и така, докато се усетя вече бях изгледала половината епизоди. „Тя бе красавица“ ми хареса ужасно много. Това е чудесен сериал, който може да накара дори най-намръщения човек на света да се усмихне. В него има всичко, което е необходимо на един зрител, за да се наслади на предаването – много смях, малко сълзи и, разбира се, любовна история. Според мен е много подходящ избор за тези, които в края на дълъг ден искат да се разтоварят. Мисля, че „Тя бе красавица“ официално се превърна в част от любимите ми корейски драми, затова горещо го препоръчвам!

Comments

Popular Posts