About Time (2013)

Време. Това е нещо, над което, колкото и да ни се иска понякога, нямаме контрол. Всички отминали дни са загубени за нас и не могат да бъдат върнати, а заедно с тях всичко казано и сторено. И все пак, някога чудили ли сте се какво би било ако можехте да пътувате назад във времето? Какво бихте променили и какво бихте изживели отново, ако имахте такава възможност?
Тим е обикновен човек, който много държи на семейството си. Един ден, когато той вече е навършил 21, баща му разкрива една тайна, която ще промени живота му - мъжете от рода им могат да пътуват във времето и да променят събитията единствено от собствените си животи. Тим се възползва от дарбата си, за да постигне целите си и да си осигури спокоен живот. Междувременно, той се запознава с очарователната Мери. Влюбен, Тим започва да търси идеалните моменти, използвайки способностите си, за да впечатли момичето на мечтите си. Не след дълго, той успява да плени сърцето й. По-късно, вече осъзнал, че няма жена, която да го накара да се чувства така както Мери, й предлага брак по изключителен начин. С времето обаче Тим научава, че има неща в живота, на които им е писано да се случат и не бива да бъдат променяни, независимо колко ни се иска.
„Въпрос на време“ е филм, разказващ една необичайна история по ужасно интересен начин. Тази продукция разнообразява ежедневието на зрителите, като съвместно с това ги кара да се замислят над собствените си действия. Разкрива колко силна може да бъде връзката между членовете на едно семейство, била тя кръвна или не. Също така, по завладяващ начин, показва много романтични, а също и комични моменти от живота на главния герой. Същевременно обаче не спестява трудностите, които вървят ръка за ръка с всичко останало. Заради всичко казано до тук, горещо препоръчвам този филм. Заслужава си всяка отделена минута!

Comments

Popular Posts